Prezantimi

Wedding planner ësht aty për tu mbështet dhe gjithashtu për të bër përgatitjet e dasmës tuaj më të këndshme. Nuk bëj as pakta dhe as formula por merrem me përgatitjet nga A në ZH. T’ju ndihmoj të gjeni vëndin tuaj ideal në Zvicer ose jashte zvicrës dhe gjithashtu me çmime të arsyeshme që ju përshtaten, ësht një zanat që më motivon e më pasjonon. Duke mbërritur kështu në ditën finale pas disa muajsh përgatitje, ësht me të vërtet magjike.

Përse duhet një wedding planner?

Është e vërtetë që për të bër të gjith këto kërkime merr shum kohë, gjë që nuk ësht shum e thjeshtë nderkohë që juve punoni.Jo më kot egziston zanati i wedding planner, ësht njësoj sikur të merreni juve me përgatitjet e dasmës tuaj por jam un që menaxhoj të gjitha të papriturat, që bëj kërkimet dhe që bëj pyetjet me syrin profesional, që mund t’u mungoj te rinjve që duan të martohen dhe duan të futen në këto kërkime.

Hapi i parë :

Ju ftoj të më kontaktoni për të lën një takim. Ësht shum e rëndësishme që të ketë një feeling ndërmjet wedding planner dhe çifteve që do të martohen sepse do të jemi në kontakt për një kohë të konsiderueshme. Duke qënë se jam un që do të preukopohem për ditën më të bukur të jetës tuaj, ësht e rëndësishme që të jemi në të njejtin drejtim. Më pas do të më shpjegoni se çfar dëshironi dhe nëse keni tashmë një ide, preferencë për vëndin…etj Më pas do flasim dhe për buxhetin tuaj.